Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Consultanta ISO 14001:2004
1000 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Profesionalismul specialistilor nostri si experienta acumulata in domeniul Sistemelor de Management de Mediu conform ISO 14001 si Prevenire a poluarii, contureaza premisa unor colaborari de succes si implicit dezvoltarea de catre clientii nostri a unor afaceri solide si eficiente.
ISO 14001:2004 specifica cerintele unui sistem de management al mediului apt de a determina o organizatie sa dezvolte si implementeze politicile si obiectivele in concordanta cu cerintele legale si alte cerinte la care se supune organizatia si informatii cu privire la aspectele semnificative ale mediului.
ISO 14001:2004 se aplica oricarei organizatii care isi doreste sa-si stabileasca, implementeze, mentina si imbunatateasca un sistem de management de mediul, sa se asigure de respectarea propriilor politici interne si sa fie in conformitate cu aceste standarde.
ISO 14001 se asigure de respectarea propriilor politici interne care sa fie in conformitate cu aceste standarde prin:
1.autodeterminare si autodeclaratie;
2.respectand opinia tertelor persoane care isi manifesta un interes pentru organizatie (ca de ex. clientii);
3.cautand confirmarea unei terte parti (exterioare organizatiei) referitoare la declaratia societatii despre sistemul de calitate intern;
4.certificarea/inregistrarea sitemului de management al mediului de catre o organizatie externa.
Extinderea aplicabilitatii si incorporarea intr-un sistem
Se intentioneaza ca toate cerintele ISO 14001:2004 sa fie incorporate intr-un sistem de management al mediului inconjurator.
Extinderea aplicarii va depinde de anumiti factori precum politica de mediu a organizatiei, natura activitatilor, produsele si serviciile ,locatia cat si conditiile de functionare
Din Gura in Gura